Banner Over mij

Over mij

Ik ben Annemie Dilissen.

Toen ik een klein meisje was, liep ik steeds rond met beren en poppen vol pleisters en zwachtels. Mijn fascinatie met het menselijk lichaam begon dus al zeer vroeg. Ik volgde nadien mijn hart en studeerde in 1982 af als verpleegkundige.

Daarna volgde ik de opleiding om professioneel massagetherapeut te worden, dit om meer contact te krijgen met het lichaam, buiten de medische wereld om. Tijdens mijn loopbaan als verpleegkundige merkte ik immers op hoe weinig tijd en interesse er wordt besteed aan de psychische toestand van de patiënt.

Annemie

Maar de “geest” kan zó sterk zijn. Het kan je genezen maar ook net ziek maken. Je gedachten zijn je krachten maar soms ook je zwaktes. Dit triggerde me zo dat ik de opleiding hypnotherapeut ben gaan volgen. Zo kan ik dus de twee werelden “lichaam en geest” combineren zodat er weer een gezonde geest in een gezond lichaam ontstaat.

Ik wil benadrukken dat hypnose nooit de traditionele geneeskunde zal vervangen, noch verloochenen. Maar ik ben er wel van overtuigd dat hypnose wel kan optreden als een goede compagnon.

Door mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige en leerkracht is me verbinden met jou als klant, een tweede natuur geworden. Als hypnotherapeut ga ik jou terug kennis laten maken met je persoonlijke, innerlijke kracht. Iedereen is tot grote dingen in staat, zowel bewust als onbewust. Dit mag je nieuwe overtuiging worden. Jij staat centraal. Werken met mensen en ze helpen om zich beter te laten voelen, geeft me voldoening.

Gedurende de therapie is het belangrijk om voor een veilige omgeving  te zorgen, respect voor jou te  hebben en te luisteren naar jouw verhaal. Alles wat er gezegd wordt, is vertrouwelijk en valt onder de zwijgplicht. Ik wil graag dat jij je comfortabel, veilig en gerust voelt en dus zal ik alles in vertrouwen behandelen.

Mijn passie voor het vak is groot en ik blijf me dan ook ontwikkelen, dit door vakliteratuur te lezen en regelmatig bijscholingen te volgen.

Ik zet graag al mijn kennis als hypnotherapeut in om jou te helpen een nog betere versie van jezelf te worden.