Een stoelmassage is een ontspannende en revitaliserende massage van 15-20 minuten. Je rug, nek, hoofd, armen en handen worden in een houding gemasseerd die zelf al naar ontspanning werkt. Wetenschappelijk onderzoek naar massage en stoelmassage bewijst dat massage een cruciale rol speelt in het verhogen van de mentale en fysieke stressbestendigheid van mensen.

Mijn kennis en ervaring stelt me in staat om de stoelmassage individueler, therapeutisch en veel efficiënter te maken. Het biedt toch een wezenlijk verschil bij stresspreventie en aanpak van ziekteverzuim.

Er wordt vooral gewerkt op die lichaamszones die door het werk het zwaarst worden belast: de rug, de nek, de armen, de handen en het hoofd, terwijl de gemasseerde gekleed op een speciaal aangepaste massagestoel zit.

Een stoelmassage is samengesteld uit een vloeiend geheel van bewegingen en technieken. De stoelmassage verbetert de vitaliteit, circulatie en flexibiliteit en geeft onmiddellijk een aangename ontspanning.

Wanneer vraag je een stoelmassage aan?

Als stimulans of verrassing op events

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid: secretaressedag, eindejaar, het jubileum van je bedrijf, een prestatie die een extraatje verdient. Een stoelmassage valt bij alle medewerkers in goede aarde. Ik kom met de stoel naar je bedrijf en laat je medewerkers zalig genieten.

 

Tijdens piekperiodes

In elk bedrijf is er wel eens een moment dat iedereen een tandje moet bijsteken. Een stoelmassage is dan een fantastisch hulpmiddel om ieders energie op peil te houden. Neen, denk niet, een pauze dat kan er op zo’n moment niet af. Niemand kan heel de dag geconcentreerd doorwerken, een pauze neemt men toch, al is het door even naar buiten te staren.

Een stoelmassage, een kwartiertje echt ontspannen en de batterijen opladen, is op zo’n moment zinvol en efficiënt. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat men na een stoelmassage terug alerter en geconcentreerder aan het werk kan. In zo’n periode elke dag of om de twee dagen een stoelmassage krijgen is ideaal.

 

Als stresspreventie

Door een stoelmassage op regelmatige basis te laten uitvoeren, verhoogt het ontspannend effect. Mensen die regelmatig gemasseerd worden, hebben minder last van stress en de gevolgen daarvan. Je vermijdt zo immers dat stress zich opstapelt en een steeds hogere tol eist van mens en werk.

Met een stoelmassage biedt je je medewerkers een zinvolle ontspanning aan. Wekelijks of om de 14 dagen een stoelmassage laten uitvoeren is een echte vorm van stressbeheersing en stresspreventie.