Banner Massage

Massage

Massage is een belangrijke vorm van therapie die al eeuwenlang en in verschillende culturen toegepast wordt.

Men ziet dikwijls een massage enkel als ontspanning, maar massages hebben ook een helende werking. Door een massage wordt je lichaam op verschillende niveaus hersteld: ze activeert de stofwisseling, verlaagt het stressniveau, stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een zalige ontspanning van de spieren.

Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik je tal van massages op maat kan aanbieden. Wanneer je de eerste keer op afspraak komt, begin ik altijd met een intakegesprek. Ik doe dit omdat ik me ervan bewust ben dat een massage wat meer is dan met mijn handen je spieren kneden. Dit gesprek is noodzakelijk om te weten welke klachten of ongemakken je hebt, zodat de massage echt op jouw lichaam is afgestemd. Afhankelijk van je klachten kan je kiezen welke massage voor jou het beste is op dat moment. Jij krijgt echt de massage die jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Dit kan elke afspraak verschillen.

Ik hoop je vlug te mogen verwelkomen voor een passende massage die voldoet aan jouw wensen.

DE VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Totale lichaamsmassage

Totale lichaamsmassage

Een totale lichaamsmassage zorgt ervoor dat de eventuele blokkades opgelost geraken en spierknopen worden losgemaakt. De volledige massage omvat de rug, nek en schouders, benen en voeten, armen en handen.  Deze massage bevat rustige, lange strijkbewegingen en de spieren worden indien nodig ook gekneed en gestretcht. Je voelt je na deze massage erg ontspannen en energiek.

 • Sessie van 60 minuten: € 60,00
 • Sessie van 90 minuten: € 90,00

Gelaats- en hoofdmassage

Gelaats- en hoofdmassage

Deze gezichts- en hoofdmassage neemt elk deeltje van je kruin tot je nek onder handen. Niet alleen de gezichts- en nekspieren worden behandeld, ook de dieperliggende gezichtsweefsels komen aan bod. Dit gebeurt op een heel natuurlijke wijze via vingerdruk- en strijkbewegingen. Door deze massage verlaten hoofdpijn en spanningen in nek en schouders je lichaam en maken plaats voor een rustig en prettig gevoel.

 • Sessie van 40 minuten: € 40,00

Voet- en onderbeenmassage

Voet- en onderbeenmassage

Bij vermoeide of zware voeten en benen zal deze massage voor een veel lichter gevoel zorgen. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam, vermindert stress en zorgt ook voor soepele spieren in voeten, kuiten en benen. Een voet- en onderbeenmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Het geeft je een ontspannend gevoel in heel je lichaam.

 • Sessie van 40 minuten: € 40,00

Stoelmassage

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage die op een ergonomische stoel wordt gegeven. Bij deze massage worden verschillende punten op het hoofd, de nek, schouders, armen en rug gemasseerd. Deze massage is meestal gericht op houding en klachten gelinkt aan je werksituatie.

 • Sessie van 30 minuten: € 30,00

Drukpuntenmassage

Drukpuntenmassage

van hoofd en gelaat

Een gezichtsmassage verlicht de spanning in het gezicht, op het hoofd en de schedel. Denk maar aan op elkaar geklemde kaken, tandenknarsen, gefronste wenkbrauwen en spanningshoofdpijn. Een gezichtsmassage kan hier bij helpen. De huid en spieren van je nek, schedel en gezicht reageren namelijk erg positief op de aanrakingen en de strijkbewegingen tijdens deze massage.

 • Sessie van 40 minuten: € 40,00

Massage

Massage

nek, rug en schouders

Spanning en stress kunnen zich al gauw vastzetten tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Hierdoor kan het al snel gaan leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen met pijnlijke schouders, nek en spanningshoofdpijn tot gevolg.

 • Sessie van 30 minuten: € 30,00
 • Sessie van 60 minuten: € 60,00

Voetmassage

Voetmassage

met Ayurvedische schaal

Deze massage met de massageschaal staat garant voor een zalige en ontspannen voetmassage. Voetmassages met behulp van een Kaash-schaal worden in grote delen van India al van oudsher gebruikt als ontspanningsmiddel.

 • Sessie van 30 minuten: € 30,00

Massage bij kanker

Massage bij kanker

handen, voeten en hoofd

De zachte massage van je handen, voeten en hoofd kan als effect hebben dat je je gemakkelijker ontspant, je minder angstig voelt, even de pijn vergeet, beter slaapt … De bedoeling is dat je even kan ontspannen.

Massage bij kanker is geen behandeling, maar onderdeel van je totale zorg en is zeker een waardevolle ondersteuning en aanvulling.

 • Sessie van 30 minuten: € 30,00

Reiki

Reiki

Reiki is een behandeling die erop gericht is de energie in een mensenlichaam weer in balans brengen. Reiki wordt ook wel vergeleken met yoga, meditatie en dergelijke.

Reiki verlicht pijn, geeft energie en/of rust, net wat je op dat moment nodig hebt. Reiki werkt op vele vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

 • Sessie van 60 minuten: € 60,00
 • Sessie van 90 minuten: € 90,00

KI Ademhaling

KI Ademhaling

De Ki ademhaling is een manier om te zorgen dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Deze vorm van ademhaling is een ademhalingsmeditatie die je kan helpen om volledig in je lichamelijke kracht te komen. Door de Ki ademhaling toe te passen activeer je bewust je levensenergie. Je vermindert hierdoor je stressniveau, het kalmeert je denken.

 • Sessie van 30 minuten: € 30,00