Iedereen kent het gevoel van loodzware benen te hebben. Dit gevoel ontstaat bv. na een hele dag staan, tijdens een vliegtuigreis, tijdens de zwangerschap, bij heel warm weer,… Onze voeten dragen ons elke dag, jaar in jaar uit, en we besteden er zo weinig aandacht aan.

Weinig mensen zijn zich bewust van het belang van hun voeten en benen voor hun gezondheid en genezing, en de heilzame werking die massage hierop heeft.

De voet- en onderbeenmassage is een ontspannende en energetische massage die zich niet enkel richt op de voeten, maar ook op de benen tot en met de knie.

De massage combineert op unieke wijze een meridiaan- en reflexzonetherapie, die er voor zorgen dat oa. de organen, zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonstelsel gestimuleerd worden. Omdat je voeten in feite de spiegel van je lichaam vormen, wordt eigenlijk je hele lichaam verwend!

Kortom, een voetmassage activeert het natuurlijk genezingsproces, de doorbloeding en de energiedoorstroming van het hele lichaam. Na afloop zal de ontvanger werkelijk op wolkjes lopen.