Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, zowel voor– als achterkant, van het haar tot de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.

Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld (je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil). De spieren worden volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht. Zuurstof wordt naar de spier gebracht zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Dit geeft een gevoel van ontspanning,

Door het algemeen gevoel van welbehagen, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang gebracht worden door de massage, verdwijnt de stress en kan het lichaam weer nieuwe, positieve energie opdoen. Alle spanning ebt weg uit het lichaam, emoties komen los. De problemen lijken plots een stuk eenvoudiger te worden.

Je kan uit onze standaard massage olie een mengeling van verschillende fijne oliën zoals amandelolie, zonnebloemolie, druivenpitolie, jojoba, … al of niet met toevoeging van etherische oliën kiezen. Alleen al deze fijne geuren brengen je al onmiddellijk in de juiste sfeer om optimaal te ontspannen.