Het woord Ki wordt meestal vertaald als universele levensenergie, levenskracht, vitale energie, energie. Ki (chi of qi in het Chinees) is altijd een essentieel element geweest in Aziatische culturen, … ‘Ontelbare dingen dragen de yin en omarmen de yang en bereiken harmonie door Ki’.

Ki is de natuurlijke kracht die in ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je eigen kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist.

Levend in een permanente staat van alarm, onder druk van de prestatiemaatschappij, met targets, deadlines en verplichtingen en vooral veel “moeten“zijn we geconditioneerd in een zeer ongezond adempatroon. Tal van chronische klachten, welke na een rondgang in het medische circuit niet geduid kunnen worden vinden hun oorzaak in een oneigenlijk gebruik van onze ademhaling.

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat specifieke ademtechnieken zelfs het immuunsysteem kunnen activeren. Stress en ademhaling kennen dus een sterke relatie. Om stress te reguleren vormt de ademhaling de sleutel.

KI-KRACHT

Eigen ervaring overtuigt! Je gaat jouw verborgen krachten op een praktische en eenvoudige wijze ontdekken. Als je eenmaal de Ki-kracht hebt ervaren, laat dat je nooit meer los. Onze hectische maatschappij vraagt steeds meer van mensen.

Onze welvaart heeft jammer genoeg een nogal hoge prijs: veel mensen zijn uit balans en gaan gebukt onder stress, slapeloosheid, een burn-out of depressiviteit. De oplossing zit in jezelf en heet Ki. Door Ki ervaar je jouw innerlijke kracht. Met de aanwijzingen leer je deze innerlijke energiebron mobiliseren.

Ki verbaast door haar eenvoud. Juist daarom ervaar je snel resultaat en kun je in korte tijd weer meester worden over je eigen lichaam.